Skip to content

GebouwWest update #1

Om u op de hoogte te houden van alle vorderingen rondom GebouwWest zullen wij met regelmaat blogberichten plaatsen op de site. Bij dezen onze eerste update.

Nieuwe slagbomen

Deze week zijn de nieuwe slagbomen geïnstalleerd. Wat levert dit u op? De nieuwe slagbomen zijn dichter tegen de weg geplaatst. Het resultaat hiervan is dat er meer ruimte beschikbaar komt op het parkeerterrein, zodat wij u, uw personeel en uw relaties de zekerheid kunnen bieden dat er altijd voldoende parkeergelegenheid is.

Nieuwe Toegangspas

Deze week heeft u uw nieuwe toegangspas ontvangen. Het gebouw is op meerdere plaatsen nu extra beveiligd dus vergeet uw pas niet als u door het gebouw heen loopt.

Verder heeft u deze toegangspas nodig om toegang te krijgen tot het parkeerterrein van GebouwWest. Communiceer dit op tijd aan uw personeel, zodat zij niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Heeft u uw nieuwe toegangspas nog niet ontvangen? Deze kunt u aanvragen bij de receptie.

GebouwWest is enthousiast over deze vorderingen. Op deze manier hopen we GebouwWest voor iedereen nog beter te maken.

Vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot de veranderingen omtrent de nieuwe slagbomen en toegangspas? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 020 760 15 45 of stuur een e-mail naar info@gebouwwest.nl. Wij staan u graag te woord.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top