skip to Main Content

Lunchen in Bar GoWest

Als je wilt lunchen in Sloterdijk, dan ben je bij Bar GoWest aan het juiste adres. Iedere donderdag tussen 12:00 en 16:00 uur serveren wij de lekkerste tosti’s, smoothies en meer. En dat tegen een ontzettend betaalbare prijs. Zo geniet je bij ons vanaf € 3,50,- al van een overheerlijke tosti en heb je daar voor € 3,- een gezonde en frisse smoothie bij! (Voor 12.00 uur serveren wij trouwens ook gewoon koffie, smoothies en andere dranken.)

Zoek je een plek om met je bedrijf of team te lunchen? Ook dat kan bij ons gewoon. Of je nu alleen of met een groep van vijftien man komt, bij ons zit je altijd goed.

Lunchen in de bar

  • Heerlijke tosti’s
  • Gezonde smoothies
  • Croissantjes
  • Warme en koude dranken
  • Bananenbrood (van SUNT)

Kantoorlunch in GebouwWest

Naast dat wij iedere donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur lunch serveren in de bar, serveren wij dagelijks een kantoorlunch in ons restaurant. Eet je mee? Meld je dan even bij de receptie! 

Iedere dag vanaf 12.30 uur

Voor € 6,75 eet je hier onbeperkt, met bijna iedere dag een andere special. Zo hebben we een wekelijkse snackdag, worden er soepen, broodjes en salades geserveerd en kun je jezelf voorzien van een drankje naar keuze. Vraag ons bij de receptie, of via de contactpagina, naar de mogelijkheden!

Back To Top