Skip to content

Huur Bar GoWest voor jouw evenement of borrel

Heb je een (bedrijfs)feestje, afscheid, barbecue of iets compleet anders en ben je op zoek naar een locatie in de omgeving van Amsterdam Sloterdijk? Vier het in GebouwWest! Je kunt onze bar, Bar GoWest, namelijk ook gewoon huren. Er is een mooie (deels overdekte) buitenruimte waar bijvoorbeeld een barbecue of buitendiner kan plaatsvinden. Is het weer niet om over naar huis te schrijven of is het ijskoud? Geen probleem, want ook in de bar zelf is zat plek om iets te vieren. 

En ook wanneer je een diaprojector, barbecue of iets anders nodig hebt, dan kunnen wij je helpen. Het is wel belangrijk een dergelijk verzoek van tevoren aan te geven, zodat wij tijd hebben om het te regelen. Wanneer je de bar huurt, dan zorgen wij dat er personeel aanwezig is. Plus natuurlijk de gebruikelijke versnaperingen, in de vorm van hapjes en drankjes. (En dat voor een enorm schappelijke prijs!)

Dus, ben je op zoek naar een locatie voor je bedrijfsborrel, presentatie of feestje in Amsterdam Sloterdijk en wil je niet te veel betalen? Dan is GoWest misschien wat voor jou.

Neem dan contact op met 020-760 15 45 of kom even langs bij de receptie.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top