Skip to content
Jan-Kees Emmer en Sjuul Paradijs van Trusted Media lopen zakelijk gekleed buiten.

Huurder aan het woord: Jan-Kees Emmer, Trusted Media

Omdat onze huurders zorgen dat wij kunnen bestaan, gaan wij de dialoog met hen aan. Wat is hun relatie met GebouwWest? We komen erachter in deze interviewserie. Het tweede interview vond plaats met Jan-Kees Emmer – mediatstrateeg en mede-eigenaar van Trusted Media (links op de foto). Hij en compagnon Sjuul Paradijs (rechts op foto) verhuisden ooit vanuit de binnenstad naar ons pand. Hoe bevalt het hen?

Hoe zijn jullie in GebouwWest terechtgekomen? En waarom zitten jullie er nog steeds

Wij kwamen hier terecht via eigenaar Julius Kousbroek, die we – Sjuul en ik – goed kennen. Hij wees erop dat hij in GebouwWest, gelegen aan de Donauweg, nog kantoorruimte had. Wij kozen vervolgens voor dit pand, aangezien de ligging goed is ten opzichte van de snelwegen en het pand goed bereikbaar is per openbaar vervoer.

Voordat we in GebouwWest zaten, werkten we vanuit de binnenstad (in Amsterdam). Echter, qua bereikbaarheid en parkeergelegenheid was dit een drama. Niet zozeer voor onszelf, maar voor onze klanten/werkgevers.

Wat biedt GebouwWest jullie?

GebouwWest biedt ons een goede werkplek tegen een concurrerend tarief, met uitstekende parkeergelegenheid voor onze opdrachtgevers/klanten en de mensen die verder langskomen. Kortom: de locatie en prettige sfeer zorgen dat GebouwWest bij ons een streepje voor heeft t.o.v. andere locaties.

Ben je ook bekend met alle mogelijkheden die GebouwWest biedt?

Dat is een hele open vraag. Ik denk het wel, namelijk de vergaderfaciliteiten. Daar ben ik bekend mee, maar nu is jouw vraag natuurlijk: maak je daar ook gebruik van?

Ja.

Het antwoord is ja. Bij gelegenheid gebruiken we weleens een aparte vergaderruimte. Het is in ieder geval fijn om te weten dat het kan. Ik ben trouwens ook bekend met Bar GoWest.

Dat zou ik inderdaad ook nog vragen.

Dat vind ik een mooie asset van GebouwWest, dat er zo’n prachtige bar in zit. Dat is op donderdag en vrijdag altijd gezellig.

Zeker. Wat vind je eigenlijk van de zichtbaarheid van Trusted Media in GebouwWest?

Dat is een goede vraag. Naar mijn mening mag dat wel iets groter. Ik vind het nu vrij anoniem.

Ja.

Het is per slot van rekening een bedrijfsverzamelgebouw. Als ik een verbeterpunt zou mogen aangeven, dan is het wel die zichtbaarheid. Wat extra exposure voor alle bedrijven, zowel binnen als buiten het gebouw.

Toen ik voor het eerst bij de receptie kwam, wist ik niet zeker of ik hier wel goed zat. Ik miste de bordjes of logo’s met bedrijven. Plus de locatie.

Precies. Dan vraag je het en word je een kant opgestuurd, maar weet je niet steeds niet helemaal waar je moet zijn. Dat kan beter.

Ben je tevreden over de kantoorruimte?

Ja, daar zijn we wel tevreden mee hoor.

Zou je GebouwWest aanraden aan andere ondernemers?

Jazeker, want nogmaals: er zijn een aantal dingen die het een topplek maken. De sfeer is gewoon goed (het is hier geen Zuidas, als je dat wilt dan moet je hier niet zijn), de prijs is concurrerend en de parkeergelegenheid is ruim.

Als je een nuchter bedrijf met hardwerkende mensen hebt, dan is GebouwWest een topgebouw.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top