Skip to content
Koen Bol

Huurder aan het woord: Koen Bol, Performance Department

Omdat onze huurders zorgen dat wij kunnen bestaan, gaan wij het gesprek met hen aan. Wat vinden ze van GebouwWest, hoe zijn ze hier terechtgekomen en wat zou er in de toekomst beter kunnen? We komen erachter in deze interviewserie. Om de spits af te bijten, interviewden we Koen Bol – oprichter en eigenaar van onlinemarketingbureau Performance Department – over zijn ervaringen met ons gebouw.

Hoe zijn jullie in GebouwWest terechtgekomen? En waarom zitten jullie er nog steeds?

Ik werkte eerst bij WePayPeople, gevestigd in GebouwWest. Omdat zij als grote klant meegingen toen ik Performance Department startte, was het logisch dat ik in GebouwWest bleef. Omdat het enorm bevalt en het een goede prijs-/kwaliteit-verhouding heeft, zit ik hier ruim drie jaar later nog steeds.

Het feit dat je je eigen kantoor kunt ‘creëren’, en we dit nu al twee maal hebben gedaan, werkt wel mee. Natuurlijk werken we nog nauw samen met WePayPeople, waardoor het belangrijk is dat we in de buurt zitten, maar dergelijke mogelijkheden, plus het feit dat eigenlijk alles bespreekbaar is, maakt het een fijne werkomgeving.

Hoelang zitten jullie al in GebouwWest?

Persoonlijk zit ik er zo’n 5 à 6 jaar. Met Performance Department zitten we er nu ruim 3 jaar.

Wat biedt GebouwWest jullie?

Een aangename kantoorruimte, waar we zelf de inrichting van mogen bepalen. Een marktconforme huur, lunchmogelijkheid waar we zo nu en dan gebruik van maken. En de bar, Bar GoWest. Dat is een plek waar we graag een borrel doen. En de parkeerruimte, die is perfect.

Welke faciliteiten mis je in GebouwWest, wat zou je graag anders zien?

Het is helaas niet mogelijk om op een willekeurig moment ergens een broodje of een koffietje te halen. Er zijn dagen waarop ik van de ene naar de andere afspraak hol en de mogelijkheid iets tussendoor te halen zou echt ideaal zijn. De lunch is 1 uur beschikbaar, tussen 12.30 en 13.30 uur, maar binnen 20/30 minuten is het noemenswaardige vaak al opgegeten door anderen.

Ook mis ik persoonlijk een stukje duidelijkheid bij de receptie. Het is voor nieuwe bezoekers en klanten vaak onduidelijk wat de bedoeling is en waar de bedrijven zitten.

Zou je GebouwWest aanraden aan ondernemers of bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte?

Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat voor type bedrijf je hebt, maar over het algemeen zou ik GebouwWest van harte aanraden. Is het niet vanwege de bespreekbare kantoorruimtes, dan is het wel vanwege makkelijke bereikbaarheid en parkeerruimte.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top