Skip to content

SPORTEN OP HET WERK:
DAT VINDEN WIJ HEEL NORMAAL

Naast dat er bij ons in GebouwWest bergen werk worden verzet, wordt er ook heel wat gesport. Wij hebben hier namelijk een complete sportschool waar je voor, tijdens of na je werkdag even lekker stoom kunt afblazen. En als je het niet alleen doet, dan wel met je collega’s. Want wat is er nu beter voor de teamspirit dan samen sporten en de werkstress even te vergeten? Misschien de vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar, maar verder is er weinig te bedenken.

Wij willen aan onze huurders graag een totaalpakket aan kunnen bieden. En onzes inziens hoort daar, naast een restaurant en een bar, ook een sportschool bij. Sporten is namelijk ontzettend belangrijk. Je zit immers al de hele dag op kantoor, dus een beetje beweging is essentieel. En naast dat het goed is voor je lichaam, maak je tijdens het sporten ook het gelukshormoon endorfine aan. En daar krijg je dan weer nieuwe energie van, wat je dan weer in je werk of creativiteit kunt steken. Dit zijn alle voordelen van sporten op een rijtje:

SPORTEN ZORGT
VOOR
ONTSPANNING

  1. Sporten vermindert het stressniveau
  2. Sporten is goed voor je hart en bloedvaten
  3. Sporten, of cardio, heeft een positief effect op je geheugen
  4. Sporten stimuleert de creativiteit
SPORTEN IN GEBOUWWEST:
DICHTBIJ EN BETAALBAAR

De fitnessruimte in GebouwWest is toegankelijk voor de medewerkers van alle huurders. Hier vragen wij per maand een bijdrage van € 20,- per medewerker voor. En dat is, als je het ons vraagt, een schijntje voor zo’n complete sportschool. Vooral als je het vergelijkt met een standaard sportschoolabonnement, waar je vaak ook tijden moet wachten totdat je van een apparaat gebruik kunt maken. (En naast dat, is het toch ook veel gemakkelijker om even snel voor, tijdens of na je werk te gaan sporten.)

Als je als medewerker binnen GebouwWest benieuwd bent geworden, dan kun je je altijd even melden bij de receptie. Ben je als huurder geïnteresseerd geraakt in onze sportruimte, of wil je misschien sporten met je hele bedrijf……………………………

Back To Top