Skip to content

Update GebouwWest: klaar voor de zomer

GebouwWest wordt zomerklaar gemaakt! Het terras is volledig vernieuwd en daarnaast heeft de bar nu nog meer keuze. Ook is op aanvraag van onze huurder WePayPeople de tweede verdieping geheel vernieuwd, en zijn we druk bezig met het systeem rondom de luchtventilaties. De update lees je hier:

Vernieuwde etage

De gehele tweede verdieping is de afgelopen maanden gestript en opnieuw opgebouwd. Architect Orlando Tjin Asjoe heeft de nieuwe stijl van WePayPeople ontworpen en de vleugel op de begane grond en de tweede verdieping zijn nu helemaal vernieuwd. De oorspronkelijke kantoren zijn opengebroken, waardoor er veel open ruimte is gecreëerd. Er wordt door steeds meer bedrijven gebruik gemaakt van deze ruime indeling van een kantoorruimte. Nu dus ook bij WePayPeople!

Nieuw kantoorruimte beschikbaar op de website

De gehele website van GebouwWest is vernieuwd! De nieuwe kantoorruimtes die te huren zijn, zijn hier nu op te vinden. We hebben de ruimtes onderverdeeld in drie verschillende stijlen. Elk bedrijf heeft immers wensen. Benieuwd? De beschikbare kantoorruimtes vind je hier.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Vraag er gerust naar bij de receptie of tijdens een bezichtiging. Contact met ons opnemen kan altijd via 020 760 15 45.

Luchtventilatie

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen om het huidige ventilatiesysteem te updaten. De vergunning is binnen en we houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

Terrasweer

Het terras van GoWest is afgelopen maand verbouwd en is helemaal zomerklaar! Nu het terras volledig vernieuwd is, kunnen wij niet wachten totdat de zomer begint en er zonnig geborreld kan worden. Kom dan meteen een kijkje nemen in ons vernieuwde assortiment. Nu uitgebreid met sterke dranken! Vanaf nu is het ook mogelijk om bijvoorbeeld Wodka, Rum, Jägermeister of een combinatie van die drie te bestellen aan de bar.

Ons vernieuwde terras en het nieuwe assortiment van de bar kun je op donderdag- en vrijdagmiddagen vanaf 16:00 vinden in GoWest. Tot dan!

Go Fit!

Met het zonnige weer om de hoek (dat hopen we dan maar), beginnen bij iedereen de sportkriebels weer te komen. Maar goed ook! Kom dan sporten bij GebouwWest. Met een maandabonnement kun je onbeperkt gebruikmaken van de sportfaciliteiten. Of het nu voor of na werk is of als je na de pauze je cardio wilt doen. Geen probleem.

Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven sporten? Daar hebben wij iets op bedacht! Wil je alleen sporten als de zomer nadert en het echt hoog tijd wordt? Betaal dan gewoon per sportsessie. Voor maar €2,50 per keer kun je je al in het zweet werken!

Keep you updated.

GebouwWest

Back To Top