Skip to content

VERGADERRUIMTE EN
EVENEMENTENLOCATIE

Ben je op zoek naar een betaalbare vergaderruimte of evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam Sloterdijk? 

Bij GebouwWest kun je kiezen om je vergadering of evenement te laten cateren, of aansluitend op je evenement een afsluitende borrel in onze bar te houden. Het is al mogelijk om een ruimte in ons pand te boeken vanaf 2 – 40 personen. Dit kan al vanaf één dagdeel en kan uitgebreid worden tot meerdere dagen. Jij bent de baas. En is je gezelschap groter dan 40 personen? Geen enkel probleem: wij denken graag met je mee over hoe we dat voor je kunnen faciliteren.

BEREIKBAARHEID

Onze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer, goed te bereiken. Vanaf station Sloterdijk is het slechts tien minuten lopen en ook als u vanaf de snelweg komt is het gebouw makkelijk te bereiken. Ons pand beschikt over een groot aantal parkeerplekken, waar ten tijde van jouw evenement of vergadering gebruik van gemaakt kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@gebouwwest.nl, of bel naar 020 760 15 45. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op de site invullen. We staan je graag te woord en maken graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken en te laten zien.

    Back To Top