Skip to content

Wat gebeurt er allemaal in GebouwWest?

GebouwWest is volop in verbouwing! We zijn al enige tijd bezig om GebouwWest om te toveren tot een fris en modern kantoorpand waar je op vrijdagmiddag + donderdag gezellig blijft borrelen en waar je rond de lunchtijd naar binnen loopt om mee te genieten van de lunch. En dit lukt al aardig! Wij willen jullie graag op de hoogte houden van dit project en vandaar deze update!

GebouwWest

Wij zijn druk bezig met muren doorbreken, ruimtes opknappen en verhuizingen binnen het pand. Frisse nieuwe kleuren en andere indelingen zorgen ervoor dat het gebouw weer als nieuw gaat aanvoelen. De verbouwing van het gebouw gaat samen met het aanleggen van sneller internet in het gehele gebouw (mag eruit) Naast de technische veranderingen van de verbouwing komt er ook een iets andere indeling. De lunchruimte is tijdelijk verplaatst naar de voorzijde van het pand later op de plaats van de entree. Elke middag wordt hier een lunch verzorgd voor de bewoners van GebouwWest. Tussen 12.30-13.30 kun je hier samen met de andere medewerkers genieten van een dagelijks wisselend menu. Wist je trouwens dat je (als je van te voren reserveert) je gezellig kan aanschuiven? Als je ons voor 11.00 laat weten dat je wilt mee eten kan je voor €6,75 genieten van het buffet! De fitnessruimte blijft op de eerste verdieping aanwezig. Deze ruimte is voor iedereen van GebouwWest beschikbaar. Sportief doen? Als je gebruik wilt maken van de fitnessruimte kan je je via de website aanmelden!

GoWest

Zoals jullie wellicht al weten hebben wij in GebouwWest onze eigen bar genaamd GoWest. Hier kun je op de donderdag- en vrijdagmiddag met collega’s, mede bewoners van GebouwWest of met gezelligheidsdieren van buitenaf komen borrelen. GoWest is te vinden op de begane grond en als het weer het toelaat kun je daar heerlijk in het zonnetje het weekend inluiden. Bedrijfsborrel? Dat kan ook in GoWest! De ruimte is ook voor borrels te reserveren. Meer informatie hierover kun je vinden op de (vernieuwde) website.

Nieuwe website

Om de nieuwe uitstraling van GebouwWest compleet te maken, hebben wij ook gekozen voor een nieuwe stijl op de website. Je kunt op onze website terecht om te reserveren voor de lunch, meer informatie over de fitnessruimte in ons gebouw en als je geïnteresseerd bent in een kantoorruimte willen we je via deze weg graag verder helpen!

PS. Zien we jullie dan komende vrijdag of donderdag op onze borrel in GoWest? Tot dan!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top