skip to Main Content

GOWEST, ONZE EIGEN BAR

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat er naast de werkzaamheden, ook op een prettige manier gerelaxt kan worden. En op welke manier kunnen we dat beter doen, dan met een prachtige bar in het pand waar je werkt? Nou, bijna niet, toch? Dat dachten wij dus ook. En daarom hebben we onze bar GoWest in het leven geroepen.

De bar is toegankelijk voor iedereen. Dus ook als je van buitenaf komt, is er een plekje voor je. En dat is, naast dat het ontzettend gezellig is, ook nog eens spotgoedkoop. Zo betaal je bij ons voor een biertje maar € 2,10,- en heb je er voor € 4,60 een portie bitterballen, loempia’s of een andere borrelhap bij. Een goedkope bedrijfsborrel dus.

Geopend op donderdag en vrijdag vanaf 16.00 uur!

BEDRIJFSBORREL

Naast dat onze bar op donderdag en vrijdag voor iedereen geopend is, is het huren van de bar voor een eigen evenement ook mogelijk. De bar, en het terras wat daarmee gepaard gaat, is te huur op alle dagen van de week. En mocht je de keuze maken om de bar te huren, dan zorgen wij dat de bar wordt bemand door ons personeel. Echter, het is wel belangrijk om dit tijdig door te geven, omdat wij andere borrelaars moeten laten weten dat de bar op die dag, of dat dagdeel, niet geopend is.

EEN TERRAS IS ESSENTIEEL

Met ons terras hebben we de mogelijkheid om in de zomer heerlijk buiten te zitten aan onze picknicktafels. Met de nodige borrelhappen en de mogelijkheid tot bijvoorbeeld een bedrijfsbarbecue kunnen we je van alles voorzien. Twijfel dus niet om op de donderdag- en vrijdagmiddag binnen te komen vallen en samen met collega’s of medewerkers uit het gebouw het weekend in te luiden bij GoWest!

Back To Top