Skip to content

Welkom nieuwe huurders van GebouwWest!

Aan alle nieuwe huurders, waaronder broker tradealot (een partij die op 17-07-2019 zijn gestart met huren in GebouwWest): welkom in ons mooie kantoorpand! We heten jullie van harte welkom! 

Wist je dat GebouwWest meer is dan alleen een ruimte om te werken? Zo bieden wij, tussen 2 – 40 personen, verschillende vergaderruimtes voor je presentaties of bijeenkomsten! Voor de sportieveling(en) is het mogelijk om een uurtje te sporten in onze complete sportschool. Goed voor de teamspirit en een goede remedie tegen de werkstress. Een maandabonnement op onze sportschool kost je € 25,00 (p/m). 

Onze kantoorbar

Wat ook goed voor de teamspirit is, is onze kantoorbar. Deze bar, genaamd Bar GoWest, is iedere donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur en iedere vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur geopend voor jouw wekelijkse portie snacks en borrels. Wij serveren hier iedere donderdag, tussen 12.00 en 16.00 uur een speciale lunch. 

Een kantoorlunch in omgeving Sloterdijk

Naast deze faciliteiten, bieden wij ook de mogelijkheid om uitgebreid te lunchen met je hele bedrijf. Dit kan iedere donderdag in onze bar, maar ook dagelijks in ons restaurant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop eens langs bij de receptie of stuur een mailtje naar info@gebouwwest.nl. We vertellen je er graag meer over!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top